решебник по английскому spotlight 8 биболетова 2 класс решебник решебник 1 4 класс read article решебник задач чертова

 

 

 

 

Најнови огласи

DB function failed with error number 1146
Table 'srcezazi_srce.srce_adsmanager_config' doesn't exist SQL=SELECT * FROM srce_adsmanager_config
Vegetarian picnic
PDF Print E-mail


Вегетаријански пикник
локација
датасодржини
линк (видео) фотографии

Втор ГОЛЕМ ВЕГЕТАРИЈАНСКИ ПИКНИК
Градски парк- Школка (Скопје)
4.10.2008 Целодневна манифестација: детска програма: цртежи и пластелин, куклен театар, жонглери и акробати; бесплатна вкусна вегетаријанска храна - вегетаријански гулаш, видео проекции и предавања: д-р Јадранка Бибан и проф д-р Мирче Наумовски, бесплатни ветеринарни прегледи и совети, посвојување бездомни животни кликни и види кликни и види

Прв ГОЛЕМ ВЕГЕТАРИЈАНСКИ ПИКНИК
Градски парк- Школка (Скопје)
6.10.2007 Целодневна манифестација: детска програма со претстава за деца, вегетаријанска храна, видео проекции и предавања, бесплатни ветаринарни прегледи и совети, штандови на претпријатија, концерт на АРЕА
кликни и види кликни и види

      

      

      

      

      

      

      


       
    


       
       
       
       
       

      

      

      
 

       
      
      
      
      
      
      
      

 
Organization for the protection of animals and the environment, “A HEART FOR THE ANIMALS“
P.Box 420, 1000 Skopje,R.Macedonia
tel. ++389 (0)2 53 11 432
cell. ++ 389 (0)75 800 765

email: info@srcezazivotnite.org.mk