visit web page remote spy programs for cell phones free download call blocker for nokia 5233 click here read article

 

 

 

 

Најнови огласи

DB function failed with error number 1146
Table 'srcezazi_srce.srce_adsmanager_config' doesn't exist SQL=SELECT * FROM srce_adsmanager_config
Call for help
PDF Print E-mail

По минатогодишниот голем ВЕГЕТАРИЈАНСКИ ПИКНИК, кој се одржа на 6.10.2007 во Градскиот парк во Скопје (кликни подолу и погледај видео прилог 8 мин.), на 4.10.2008 год.-Светскиот ден за заштита на животните, се организираше втор Вегетаријански пикник.

По овој настан имаше многу барања од посетители и љубители на животните овој настан да се одржува почесто - неколку пати во годината. За таа цел, за да излеземе во пресрет, потребна ни е помош за подготовка и организирање на овие настани 3-4 пати во 2009 год. Секој љубител на животните и наш поддржувач го молиме да ни помогне за таа цел. За повеќе информации и контакт со нас, кликнете тука.

 


 

 
Organization for the protection of animals and the environment, “A HEART FOR THE ANIMALS“
P.Box 420, 1000 Skopje,R.Macedonia
tel. ++389 (0)2 53 11 432
cell. ++ 389 (0)75 800 765

email: info@srcezazivotnite.org.mk