решебник по английскому spotlight 8 биболетова 2 класс решебник решебник 1 4 класс read article решебник задач чертова

 

 

 

 

Најнови огласи

DB function failed with error number 1146
Table 'srcezazi_srce.srce_adsmanager_config' doesn't exist SQL=SELECT * FROM srce_adsmanager_config
to become a member
PDF Print E-mail
  • Зачленувањето во здружението е доброволно;
  • Во здружението може да се зачлени секој кој ги прифаќа и се труди да ги применува целите на здружението и плаќа симболична месечна членарина од 50 ден. Членарината може да се уплати за еден или повеќе месеци однапред - лично или, на жиро сметката на здружението;
  • Секој што сака да се зачлени, може да го пополни долунаведениот формулар-пристапница или да нарача еден по пошта, која ние ќе му ја испратиме, а потоа ќе треба да ја пополни и потпише;
  • Секој член кој пополнил пристапница добива членска карта;
  • Секој член на здружението го добива бесплатно весникот “Глас на животните“ (трошоците се покриени со плаќањето на месечната членарина) и бесплатниот инфо материјал;
  • Секој член на здружението ќе биде информиран за активностите на здружението.
 
Organization for the protection of animals and the environment, “A HEART FOR THE ANIMALS“
P.Box 420, 1000 Skopje,R.Macedonia
tel. ++389 (0)2 53 11 432
cell. ++ 389 (0)75 800 765

email: info@srcezazivotnite.org.mk