visit web page remote spy programs for cell phones free download call blocker for nokia 5233 click here read article

 

 

 

 

Најнови огласи

DB function failed with error number 1146
Table 'srcezazi_srce.srce_adsmanager_config' doesn't exist SQL=SELECT * FROM srce_adsmanager_config
ПДФ Печати Е-маил

Како можете да помогнете?

 

  • Можете активно да се вклучите во активностите на здружението. На животните им е потребна Вашата помош!Секое учество во акциите и активностите е еден голем придонес - за тоа однапред Ви благодариме и од наше име и од име сите животни. За контакт со нас кликнете тука. Доколку сакате подетално да се запознаете со проектите, акциите и активностите на здружението предвидени за 2009 година, кликнете тука.
  • Ако сакате да помогнете финансиски (денарска сметка):
Срце за животните
жиро сметка: 200001105899223
Даночен број: 4030005537623
Депонент: Стопанска Банка АД - Скопје
со назнака: Доброволен прилог

  • Ако живеете во странство и сакате да донирате, тоа можете да го направите во странска валута. Ако Вашата уплата е во евра:
Srce za životnite
(p.box 420, 1000 Skopje, Macedonia)
Stopanska Banka AD - Skopje
("11. Oktomvri" 7, 1000 Skopje)
SWIFT: STOB MK 2X
IBAN: MK07200001276759679
број на сметка: 0012767596
валута: euro
Ако Вашата уплата е во USD:
Srce za životnite
(p.box 420, 1000 Skopje, Macedonia)
Stopanska Banka AD - Skopje
("11. Oktomvri" 7, 1000 Skopje)
SWIFT: STOB MK 2X
IBAN: MK07200001862040510
валута: USD
 
Здружение за заштита на животните и животната средина “СРЦЕ ЗА ЖИВОТНИТЕ“
п.фах 420, 1000 Скопје, Република Македонија
тел. ++389 (0)2 53 11 432
моб. ++ 389 (0)75 800 765

email: info@srcezazivotnite.org.mk