visit web page remote spy programs for cell phones free download call blocker for nokia 5233 click here read article

 

 

 

 

Најнови огласи

DB function failed with error number 1146
Table 'srcezazi_srce.srce_adsmanager_config' doesn't exist SQL=SELECT * FROM srce_adsmanager_config
Медиумски настапи


медиум/настан покриеностдатумтема линк фотографии
1 Сител ТВ
национална 11.2006настап во утринска емисија (запознавање со активностите на Здружението)
кликни и види

2Канал 5 (вести) национална 28.12.2006По повод Курбан Бајрам и Нова Година Здружениeто ја организираше својата прва прес конференција кликни и види

3 Сител ТВ национална 31.1.2007 настап во утринска емисија (тема: крзно) кликни и види
4

Телма ТВ (вести)

национална 5.4.2007 По повод Велигден Здружението ја организираше својата втора прес конференцијакликни и види
5 МС ТВ Скопје 24.4.2007 гостување во емисија по повод 24.4.- Светскиот ден за заштита на лабораториските животни (запознавање со активностите на Здружението)кликни и види
6 Менада ТВ Тетово, Гостивар
2.10.2007 гостување во емисија 43 мин - повеќе теми кликни и види
7 Ирис ТВ Штип, Кочани 26.4.2008 гостување во дебатна емисија „Отворено со аргументи“со уште двајца гости: Секретар на локалното ловечко друштво и ветеринар (76 мин.)
кликни и види
8 А1 ТВ национална 26.4.2008 гостување во емисија - повеќе теми: вегетаријанство, Велигден ... кликни и види

1 Прв ГОЛЕМ ВЕГЕТАРИЈАНСКИ ПИКНИК
Градски парк- Школка (Скопје)
6.10.2007 Целодневна манифестација: детска програма со претстава за деца, вегетаријанска храна, видео проекции и предавања,штандови на претпријатија, концерт на АРЕА
кликни и види кликни и види
Прес конференции
локација дата Повод линк
написи/ фотографии
1 Прва Прес конференција
НВО Инфоцентар Скопје
28.12.2006 По повод Курбан Бајрам и Нова Година Здружениeто ја организираше својата прва прес конференција. Присутни: 5 новинари

кликни и види
2 Втора Прес конференција НВО Инфоцентар Скопје 2.3.2007

СТОП ЗА ЛОВОТ!
Присутни: 8 новинари


кликни и види
3 Трета Прес конференција НВО Инфоцентар Скопје 5.4.2007

По повод Велигден:
“Оставете ги јагнињата да живеат!“

Присутни: 12 новинари


кликни и види
4 Четврта Прес конференција НВО Инфоцентар Скопје 17.4.2007 По повод Законот за заштита на животните
Присутни: 5 новинари

кликни и види
5 Петта Прес конференција НВО Инфоцентар Скопје 23.4.2007 По повод 24.4 - Светскиот ден за заштита на лабораториските животни
Присутни: 6 новинари

кликни и види
6 Шеста Прес конференција НВО Инфоцентар Скопје 2.10.2007 По повод 2.10-Светскиот ден за заштита на животните во фармите и најава на Големиот Вегетаријански пикник
Присутни: 4 новинари

 

7 Седма Прес конференција НВО Инфоцентар Скопје 24.4.2008 По повод 24.4 - Светскиот ден за заштита на лабораториските животни
Присутни: 4 новинари


 

       
  Саем на книгата Скопје     кликни и види
  Саем на книгата Скопје     кликни и види
  Саем на книгата
Скопје
17-22.4.2007   кликни и види
  Саем на книгата Битола     кликни и види
  Саем ТЕXPO Тетово     кликни и види
  Саем за НВО Гостивар     кликни и види
  Саем на книгата Битола     кликни и види

Линкови на интернет за активностите на Здружението:

 

http://www.civicworld.org.mk/default.asp?ItemID=C0F816015BC1CF41874C8574E606A11E

http://www.osvoboditev-zivali.org/index.php?arhv=07970

http://www.lusttoeter.de/demonstrationen/grodemonstrationamostersamstag/index.html

http://mk.oneworld.net/article/view/144323/1/2229

http://www.animalconference.eu/organisations/index.html

http://www.oneworld.ca/article/country/951/m/2006/12

http://www.spic.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=2&tabid=1&EditionID=443&ArticleID=17355

http://www.nvoinfocentar.org.mk/event.asp?site=nvo&menu=3〈=mak&id=738

http://www.kanal5.com.mk/ShowNews.aspx?ItemID=18208&mid=1500&tabId=1&tabindex=0

http://www.vecer.com.mk/?ItemID=5F8A96EC23425549A1625751FEF211F7

http://www.novamakedonija.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=1&tabid=1&EditionID=903&ArticleID=47046

http://mymacedoniaonline.com/viewtopic.php?t=2285&sid=75a51f1a4b640ce5daca3f47d93a1853

http://www.vreme.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=1&EditionID=1222&ArticleID=78655

http://www.panoptikum.com.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=3346&Itemid=94

http://www.vecer.com.mk/default-mk.asp?ItemID=36B6FF3AABF6F64B96612F0DF26219D1

http://217.16.95.26/?ItemID=EEBA22F71F0D7D47BEC34C249C7D9756

http://www.vreme.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=0&EditionID=1343&ArticleID=86791

http://www.plagij.at/index.php?sajt=more&id=1631

http://www.novamakedonija.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=14&tabid=1&EditionID=706&ArticleID=33209

http://www.spic.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=1&tabid=1&EditionID=443&ArticleID=17355

http://www.vreme.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=4&tabid=1&EditionID=1349&ArticleID=87298

http://www.novamakedonija.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=1&tabid=1&EditionID=903&ArticleID=47046

http://www.novamakedonija.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=10&tabid=1&EditionID=662&ArticleID=30057

http://www.vecer.com.mk/?ItemID=5F8A96EC23425549A1625751FEF211F7

http://www.vecer.com.mk/?ItemID=E4096C9BFB486C4E8C099A574CF3D4A7

http://www.vreme.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=13&tabid=1&EditionID=1029&ArticleID=67804

http://www.kanal5.com.mk/ShowNews.aspx?ItemID=18208&mid=1500&tabId=1&tabindex=0

http://217.16.95.26/?ItemID=EEBA22F71F0D7D47BEC34C249C7D9756

http://mkdlife.com/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=261&Itemid=104

http://www.vest.com.mk/default.asp?id=132882&idg=7&idb=2025&rubrika=Makedonija

http://217.16.95.26/?ItemID=1015FD51705B214A8564AB56B9EE0B85

http://www.vreme.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=1&ArticleID=87298&EditionID=1349

http://www.wspa-international.org/members/FYR%20OF%20MACEDONIA.HTM

http://blog.com.mk/node/118376

 

 


Здружение за заштита на животните и животната средина “СРЦЕ ЗА ЖИВОТНИТЕ“
п.фах 420, 1000 Скопје, Република Македонија
тел. ++389 (0)2 53 11 432
моб. ++ 389 (0)75 800 765

email: info@srcezazivotnite.org.mk