visit web page remote spy programs for cell phones free download call blocker for nokia 5233 click here read article

 

 

 

 

Најнови огласи

DB function failed with error number 1146
Table 'srcezazi_srce.srce_adsmanager_config' doesn't exist SQL=SELECT * FROM srce_adsmanager_config
Вегетаријански пикник ПДФ Печати Е-маил


Вегетаријански пикник
локација
датасодржини
линк (видео) фотографии

Втор ГОЛЕМ ВЕГЕТАРИЈАНСКИ ПИКНИК
Градски парк- Школка (Скопје)
4.10.2008 Целодневна манифестација: детска програма: цртежи и пластелин, куклен театар, жонглери и акробати; бесплатна вкусна вегетаријанска храна - вегетаријански гулаш, видео проекции и предавања: д-р Јадранка Бибан и проф д-р Мирче Наумовски, бесплатни ветеринарни прегледи и совети, посвојување бездомни животни кликни и види кликни и види

Прв ГОЛЕМ ВЕГЕТАРИЈАНСКИ ПИКНИК
Градски парк- Школка (Скопје)
6.10.2007 Целодневна манифестација: детска програма со претстава за деца, вегетаријанска храна, видео проекции и предавања, бесплатни ветаринарни прегледи и совети, штандови на претпријатија, концерт на АРЕА
кликни и види кликни и види

      

      

      

      

      

      

      


       
    


       
       
       
       
       

      

      

      
 

       
      
      
      
      
      
      
      

 
Здружение за заштита на животните и животната средина “СРЦЕ ЗА ЖИВОТНИТЕ“
п.фах 420, 1000 Скопје, Република Македонија
тел. ++389 (0)2 53 11 432
моб. ++ 389 (0)75 800 765

email: info@srcezazivotnite.org.mk