visit web page remote spy programs for cell phones free download call blocker for nokia 5233 click here read article

 

 

 

 

Најнови огласи

DB function failed with error number 1146
Table 'srcezazi_srce.srce_adsmanager_config' doesn't exist SQL=SELECT * FROM srce_adsmanager_config
Календар
Еко-календар

ФЕВРУАРИ

 • 2- Ден на мочуришните подрачја


МАРТ

 • 20- Светски ден без месо (кликни и прочитај повеќе)
 • 21- Светски ден за заштита на шумите
 • 22- Светски ден за заштита на водите
 • 23- Светски ден на метерологијата              


АПРИЛ

 • 7- Светски ден на здравјето
 • 22- Ден на планетата Земја
 • 24- Светски ден за заштита на лабораториските животни 

MAJ

 • 15- Интернационален ден на акции за климата
 • 24- Европски ден на парковите
 • 31- Светски ден за борба против пушењето


ЈУНИ

 • 5- Светски ден за заштита на животната средина
 • 8- Светски ден на океаните
 • 17- Светски ден за борба против сушите и поплавите


АВГУСТ

 • 16- Ден на напуштените животни (3. недела од август)


СЕПТЕМВРИ

 • 16- Светски ден за заштита на озонската обвивка
 • 22- Европски ден без автомобили
 • 26- Светски ден за чисти планини


ОКТОМВРИ

 • 2- Светски ден на домашните животни
 • 4- Светски ден за заштита на животните
 • 16- Ден за здрава храна


НОЕМВРИ

 • 28- Интернационален ден за борба против трговијата со крзно (последниот петок од ноември – Fur Free Friday)


ДЕКЕМВРИ

 
Здружение за заштита на животните и животната средина “СРЦЕ ЗА ЖИВОТНИТЕ“
п.фах 420, 1000 Скопје, Република Македонија
тел. ++389 (0)2 53 11 432
моб. ++ 389 (0)75 800 765

email: info@srcezazivotnite.org.mk