Најнови огласи

DB function failed with error number 1146
Table 'teranets_srce.srce_adsmanager_config' doesn't exist SQL=SELECT * FROM srce_adsmanager_config
ПДФ Печати Е-маил

Како можете да помогнете?

 

  • Можете активно да се вклучите во активностите на здружението. На животните им е потребна Вашата помош!Секое учество во акциите и активностите е еден голем придонес - за тоа однапред Ви благодариме и од наше име и од име сите животни. За контакт со нас кликнете тука. Доколку сакате подетално да се запознаете со проектите, акциите и активностите на здружението предвидени за 2009 година, кликнете тука.
  • Ако сакате да помогнете финансиски (денарска сметка):
Срце за животните
жиро сметка: 200001105899223
Даночен број: 4030005537623
Депонент: Стопанска Банка АД - Скопје
со назнака: Доброволен прилог

  • Ако живеете во странство и сакате да донирате, тоа можете да го направите во странска валута. Ако Вашата уплата е во евра:
Srce za životnite
(p.box 420, 1000 Skopje, Macedonia)
Stopanska Banka AD - Skopje
("11. Oktomvri" 7, 1000 Skopje)
SWIFT: STOB MK 2X
IBAN: MK07200001276759679
број на сметка: 0012767596
валута: euro
Ако Вашата уплата е во USD:
Srce za životnite
(p.box 420, 1000 Skopje, Macedonia)
Stopanska Banka AD - Skopje
("11. Oktomvri" 7, 1000 Skopje)
SWIFT: STOB MK 2X
IBAN: MK07200001862040510
валута: USD
 
Здружение за заштита на животните и животната средина “СРЦЕ ЗА ЖИВОТНИТЕ“
п.фах 420, 1000 Скопје, Република Македонија
тел. ++389 (0)2 53 11 432
моб. ++ 389 (0)75 800 765

email: info@srcezazivotnite.org.mk