visit web page remote spy programs for cell phones free download call blocker for nokia 5233 click here read article

 

 

 

 

Најнови огласи

DB function failed with error number 1146
Table 'srcezazi_srce.srce_adsmanager_config' doesn't exist SQL=SELECT * FROM srce_adsmanager_config
зачленување ПДФ Печати Е-маил
  • Зачленувањето во здружението е доброволно;
  • Во здружението може да се зачлени секој кој ги прифаќа и се труди да ги применува целите на здружението и плаќа симболична месечна членарина од 50 ден. Членарината може да се уплати за еден или повеќе месеци однапред - лично или, на жиро сметката на здружението;
  • Секој што сака да се зачлени, може да го пополни долунаведениот формулар-пристапница или да нарача еден по пошта, која ние ќе му ја испратиме, а потоа ќе треба да ја пополни и потпише;
  • Секој член кој пополнил пристапница добива членска карта;
  • Секој член на здружението го добива бесплатно весникот “Глас на животните“ (трошоците се покриени со плаќањето на месечната членарина) и бесплатниот инфо материјал;
  • Секој член на здружението ќе биде информиран за активностите на здружението.
 
Здружение за заштита на животните и животната средина “СРЦЕ ЗА ЖИВОТНИТЕ“
п.фах 420, 1000 Скопје, Република Македонија
тел. ++389 (0)2 53 11 432
моб. ++ 389 (0)75 800 765

email: info@srcezazivotnite.org.mk