visit web page remote spy programs for cell phones free download call blocker for nokia 5233 click here read article

 

 

 

 

Најнови огласи

DB function failed with error number 1146
Table 'srcezazi_srce.srce_adsmanager_config' doesn't exist SQL=SELECT * FROM srce_adsmanager_config
Апел за помош ПДФ Печати Е-маил

По минатогодишниот голем ВЕГЕТАРИЈАНСКИ ПИКНИК, кој се одржа на 6.10.2007 во Градскиот парк во Скопје (кликни подолу и погледај видео прилог 8 мин.), на 4.10.2008 год.-Светскиот ден за заштита на животните, се организираше втор Вегетаријански пикник.

По овој настан имаше многу барања од посетители и љубители на животните овој настан да се одржува почесто - неколку пати во годината. За таа цел, за да излеземе во пресрет, потребна ни е помош за подготовка и организирање на овие настани 3-4 пати во 2009 год. Секој љубител на животните и наш поддржувач го молиме да ни помогне за таа цел. За повеќе информации и контакт со нас, кликнете тука.

 


 

 
Здружение за заштита на животните и животната средина “СРЦЕ ЗА ЖИВОТНИТЕ“
п.фах 420, 1000 Скопје, Република Македонија
тел. ++389 (0)2 53 11 432
моб. ++ 389 (0)75 800 765

email: info@srcezazivotnite.org.mk